GARANTI eiendomsmegling BBL eies av Bodø Boligbyggelag (BBL). Som medlem og andelseier i BBL er du en av våre eiere! BBL har 14000 medlemmer og forvalter ca 6300 boliger. Vi gjør vårt ytterste for å holde våre eiere fornøyd!

Vi er lokalisert sammen med BBL og har førstehånds kunnskap om borettslagenes økonomiske og tekniske tilstand. Når man skal selge sin bolig er det viktig å velge en "kjentmann". En eiendomsmegler fra GARANTI Eiendomsmegling BBL kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, lekeplasser og parkeringsforhold, snarveier og sykkelstier - for å nevne noe. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som vi forvalter, har vi sannsynligvis også bygget boligen din. Da har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen, borettslaget eller boligsameiet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den korrekte og beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel. Vårt hovedfokus ligger altså i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby. I tillegg til våre meglere og støtteapparat i GARANTI Eiendomsmegling og BBL tilbyr vi salgsmateriell som annonser og salgsoppgaver, preget av høy kvalitet og profesjonalitet. Hos oss annonseres alle boliger på finn.no, tinde.no, ny.no, garanti.no og bblnett.no, i tillegg til avisannonse i Boligguiden (ukentlig vedlegg til Avisa Nordland). BBL har i mange tiår vært utbygger og boligselger/megler i Bodø og er et naturlig stoppested for de som skal kjøpe seg bolig. La dem ikke gå glipp av nettopp din!

Kom innom vårt kontor i Torvgata 2 for en boligprat :-)

Adresse
Torvgata 2 (Jakhelln Brygge) 4. etasje
8001 Bodø
Kart
Våre medarbeidere
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Referanser

Hun var super, og kunne ikke gjort noe bedre.

- Brita Agnethe D. Hemminghytt

Bjørm Harald gjorde en bra jobb og vant anbudet mot 4 andre meglere

- Ronny Strand

Hun var utrolig imøtekommende, og hyggelig. Ble fort beroliget, da dette er første gang jeg skal selge et hus. Takk for all hjelp.

- Brita Agnethe D. Hemminghytt

Han har god innsikt i Nobl og hentet ut gode opplysninger som er relevant for verdien av boligen.

- Ronny Strand

Veldig hyggelig og tilgjengelig. Virket seriøs og trygg. Fulgte meg veldig godt opp i spørsmål jeg hadde etc

- Lise Dankertsen

God og trygg person som var flott å samarbeide med.

- Rolf Søtorp

Tett oppfølging og løpene god info i hele prosessen :)

- Morten

God oppfølging!

- NN
Vår portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn