GARANTI Eiendomsmegling Tromsø eies av Boligbyggelaget Nord, BoNORD (tidligere TBBL), og holder til sammen med dem i Nerstranda senter, 4. etg

Som en del av BoNORD er vi medlemmenes egen eiendomsmegler og en av byens største eiendomsmeglerforetak. Vi er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund og har 6 faglærte og svært erfarne og kompetente medarbeidere som står klar for å hjelpe deg med kjøp eller salg av bolig.

Vi selger alle typer eiendommer, Leilighet – Hus – Hytte, og vår tilknytning til boligbyggelaget og boligsamvirkets meglerkjede gjør oss til spesialister på salg av alle typer leiligheter, både borettslag og selveier.

En eiendomsmegler fra GARANTI kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, med aktivitetstilbud, barnehager, skoler, busstopp, etc. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som BoNord forvalter, har vi uansett en unik tilgang til førstehånds kunnskap og informasjon rundt boligen din, og driften av boligselskapet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne ”det lille ekstra” om nettopp din bolig - en viktig forutsetning for en god pris og en trygg handel.

Vi markedsfører våre boliger i de markedsføringskanalene vi vet fungerer. Internettannonser hos garanti.no, finn.no, tinde.no, ny.no, nordlys.no, og bonord.no, samt avisannonsering i lokal avis. I tillegg har TBBL 17 000 medlemmer, der flere kanskje nettopp er ute etter akkurat din bolig. Salgsoppgavene trykkes i høy kvalitet på eget trykkeri, og alle bildene tas av profesjonell fotograf. For å ha full kontroll og kunne yte en best mulig service, tar vi også selv eiendomsoppgjørene lokalt fra kontoret i Tromsø.

Å selge bolig er noe folk flest gjør ytterst få ganger i livet, og vi fokuserer derfor på personlig oppfølging og service for å ivareta deg på best mulig måte. Det er vår garanti til deg!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.

Adresse
Nerstranda senter, 4. etg.
Postboks 6156
9291 Tromsø
Kart
Referanser

Viser interesse for kunde og oppdrag

- Frode E Larsen

Hyggelig og ikke for pågående

- Ellen

Trivelig og hyggelig personlighet, åpenbart en som kan faget sitt. Tok styringen der det var behov for det, og lot oss ellers velge selv hva som var gode løsninger.

- Silje Maria Hansen

Møtte til avtalt tid, ga tilbud på selgsjobben samme kveld på mail, rask responstid

- Daniel Sandnes

Han er erfaren kunnskapsrik og behagelig å sammarbeide med. Er lett tilgjengelig og holder avtaler.

- Kjell Hag

Flott at hun var så kjapt tilgjengelig ved behov.

- Reidun

Raymond ga meg veldig god informasjon før/underveis/etter hussalget om alt som skulle skje og ga meg gode svar på det eg lurte på. Veldig hyggelig og stilte alltid opp med godt humør. Alt i alt er eg eksktremt fornøyd med servicen han gav meg nder heile prosessen!

- Brage Grimelid Oppedal

Ryddig prosess, behagelig person og veldig behjelpelig.

- Hilde Solvang

Megler er tilgjengelig når det er behov og svarer på alle spørsmål selv om de sikkert har blitt stilt 10000 ganger tidligere.

- Ide Elisabeth Sirkka

Raimond er veldig hyggelig, profesjonell og dyktig mekler . Han har solgt leiligheten med en perfekt pris. Jeg vil absolutt anbefale han til alle som har planer om å selge bolig.

- B.S. Botan

Spesielt bra på oppfølging av interessenter og gjennomføring av prosess.

- Kim Nordli

Han var svært tilgjengelig og ærlig i hele prosessen og gav nøkterne og ærlige råd. Han har også vært fleksibel ved behov og oppgjøret ble overført raskere enn forventet og det var et stort pluss.

- André Engesland

Trygg solid rådgiver som både jeg som selger og kjøperne satte pris på

- Gøril Lilleaas

Behagelig person, var tilgjengelig.

- Gerd I Austlid

Raimond har vært en super sparringspartner i salgsprosessen, og han har fremstått som særdeles dyktig både kommunikativt, relasjonelt og som trygghetsskapende i salgsprosessen- noe jeg anser som en viktighet å oppleve for meg som oppdragsgiver. Jeg vil anbefale Raimond på det sterkeste til alle som skal selge bolig.

- Karianne Nilsen

Imøtekommende, tilgjengelig og hyggelig gjennom hele prosessen.

- Sidsel Nielsen

Trygg kompetanse og nøkterne vurderinger.

- Torbjørn Askevold

Behagelig, rolig, profesjonell, vet hva han gjør.

- Victoria Steinsund

Flott prospekt og bra oppfølging. Endte med en veldig bra pris for leiligheten

- Tine Strømsnes

Behagelig, rolig, profesjonell, vet hva han gjør.

- Victoria Steinsund

Ryddig, kunnskapsrik, behagelig framferd.

- Karl Åge Engen

Var veldig oppdatert på markedet og hva som skjedde der og tidligere trender. Opplevde å bli godt ivaretatt - at han var min mentor.

- Barbro Fjellstad

Flink og kunnskapsrik

- Rune Kjellstad

Meget hyggelig og kontaktskapende. Lett å samarbeide med.

- Karin Austbø

Rask tilbakemelding, tilgjengelig.

- Martin Antonsen

Effektiv behandling av salg, holder en rolig og tillitsvekkende figur.

- Kåre Slettnes

Han fremstår som faglig dyktig. Høflig og hyggelig.

- Bente J. Jensen

Han fremstår som meget profesjonell, rolig og mellommenneskelig, noe som skaper trygghet og tillit for begge parter rundt salget

- Arild Høgtun

Oppfylte våre ønsker når det kom til et hurtig og godt boligsalg. Godt og raskt arbeid mellom første konsultasjon og selve boligsalget.

- Sølvi Egge

Behagelig og blid

- Agnes Hausner

hyggelig og lett å prate med

- Richard Sørensen

Han er veldig rutinert og kjenner markedet godt. I tillegg gav han oss en god prisantydning på hva leiligheten kunne bli solgt for. Han traff bedre enn andre meglere vi fikk tilbud fra.

- Dagfinn B. Skjelvik
Vår portefølje
kontor/troms
Vennligst vent mens innholdet lastes inn