Notice: Undefined index: color_details in D:\wwwroot\garanti\LIVE-SEO-GDPR-2018\_html\office.php on line 22

Garanti Vest holder til i Strandgata 35 i Florø, ved siden av Narvesen.
Velkommen innom.

Adresse
Strandgata 35
6900 Florø
57 72 55 78 (faks)
Kart
Våre medarbeidere
Referanser

Kunnskapsrik, sindig og rolig. Behagelig type å være rundt og ha med å gjøre. Veldig flink til å informere om de forskjellige prosessene. Veldig god på oppfølging i hele prosessen.

- Tommy Husa

God oppfølging gjennom hele prosessen. Ga god informasjon og råd. Jeg opplevde at Fredrik var godt forberedt i både møter og kontakt ellers.

- Birgitte Steinset

Veldig fornøyd med Fredrik som megler, han var flink med å informere. Forklarte ting og situasjonen på forståelig og lett måte. Han var tilgjengelig og hjalp meg med ting jeg var usikker på, og det var ingenting som var uklart. Han var alltid positiv og hyggelig.

- Charlotte Johannesen

Han fulgte oss godt opp hele tiden fra start til slutt. Var svært behjelpelig hvis det var noe vi lurte på. Gjorde en god jobb med alt og var veldig flink å holde oss oppdatert på alt. Kan sterkt anbefale Fredrik

- Tone Rekdal

Fredrik har en meget behaglig opptreden som skaper tillit. Veldig god rådgivning ang klargjøring av bolig for visning og bildetaking, vi ble særs godt fornøyd med resultatet og prospekt. Fredrik har stilt opp utover det vi som kunder forventet på forhånd, telefoner på kvelstid, rådgiving og ekstravisninger for intressenter.

- Espen Hatteberg

Alt gjekk supert greit.

- Sylvia Ross Ulriksen

Profesjonell, punktlig, pålitelig og engasjert! :)

- Lena Hovden

Jeg bor i Dubai og Fredrik håndterte salg av bolig i Norge. Jeg fikk hele tiden god informasjon om prosessesen og følte meg veldig trygg på alt selv om jeg sitter i ett annet land. God oppfølging på Skype og epost og Fredrik møtte mine ønsker så langt det lot seg gjøre hele veien mtp annonsering, salg og planlegging. Meget fornøyd med håndteringen av dette salget fra start til salg. Fredrik vil være ett naturlig valg for meg og mine selskaper ved fremtidige salg av bolig og eiendom.

- Terje Lukas Havn

Meget fornøyd med håndteringen av dette salget fra start til salg. Fredrik vil være ett naturlig valg for meg og mine selskaper ved fremtidige salg av bolig og eiendom.

- Terje Lukas Havn

Mange gode løsninger

- Steinar Ove Hovden

Veldig fleksibel i forhold til løsninger på salg og befaring, telefon og skypemøter da jeg befinner meg i utlandet.

- Terje Lukas Havn

Han fikk jobbet frem en god avtale mellom oss og kjøper.

- Heidi Borge

Tålmodig og alltid tilgjengelig.

- Mildrid Joleik

Punktleg, presis, tilgjengeleg, rask.

- Anders Espeset
Vår portefølje