Notice: Undefined index: color_details in D:\wwwroot\garanti\LIVE-SEO-GDPR-2018\_html\office.php on line 22

GARANTI Eiendomsmegling Hammerfest, eies av Boligbyggelaget Nord, (BONORD), og holder til sammen med dem i Strandgata 16.

Som en del av BONORD er vi beboernes/medlemmenes egen eiendomsmegler og en av byens 3 eiendomsmeglerforetak. Vi er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund, og har erfarne og kompetente medarbeidere som står klar for å hjelpe deg med kjøp eller salg av bolig.

Vi selger alle typer eiendommer, og vår tilknytning til boligbyggelaget og boligsamvirkets eiendomsmeglerkjede gjør oss til spesialister på salg av alle typer leiligheter, både borettslag og selveier. Vi har blant annet utviklet spesielt gunstige markedsprodukter for borettslagsboliger.

En eiendomsmegler fra GARANTI kjenner til hva som er unikt i ditt nabolag og lokalmiljø. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som BONORD forvalter, har vi en unik førstehånds kunnskap og informasjon rundt boligen din, og driften av boligselskapet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne ”det lille ekstra” om nettopp din bolig - en viktig forutsetning for en god pris og en trygg handel.

Vi markedsfører boligene i de markedsføringskanalene som treffer potensielle kjøpere til din bolig best. Internettannonser hos garanti.no, finn.no, bonord.no, itromso.no, og nordlys.no. Konseptet «GARANTI Digital» sørger for treffsikker markedsføring av boligen din på Facebook, Instagram og Google Display Network - som inkluderer de største og viktigste nettsidene i landet. Eller avisannonsering i lokal avis. I tillegg har BONORD 22 000 medlemmer, der flere kanskje nettopp er ute etter akkurat din bolig. Salgsoppgavene trykkes i magasinkvalitet, og alle bildene tas av profesjonell boligfotograf. For å ha full kontroll og trygghet for pengene dine, setter vi ikke bort eiendomsoppgjørene, men tar disse selv.

Å selge bolig er noe folk flest gjør ytterst få ganger i livet. Vi fokuserer derfor på best pris, lokalkunnskap, tilgjengelighet, og trygghet for å ivareta deg og din formue på best mulig måte. Dette er vår garanti til deg!

Det hele starter gjerne med en uforpliktende verdivurdering. Ta kontakt med oss i dag.

Adresse
Strandgata 16, Pb 191
9615 Hammerfest
Kart
Våre medarbeidere
Referanser

Hyggelig og ikke for pågående

- Ellen

Trivelig og hyggelig personlighet, åpenbart en som kan faget sitt. Tok styringen der det var behov for det, og lot oss ellers velge selv hva som var gode løsninger.

- Silje Maria Hansen

Møtte til avtalt tid, ga tilbud på selgsjobben samme kveld på mail, rask responstid

- Daniel Sandnes

Han er erfaren kunnskapsrik og behagelig å sammarbeide med. Er lett tilgjengelig og holder avtaler.

- Kjell Hag

Raymond ga meg veldig god informasjon før/underveis/etter hussalget om alt som skulle skje og ga meg gode svar på det eg lurte på. Veldig hyggelig og stilte alltid opp med godt humør. Alt i alt er eg eksktremt fornøyd med servicen han gav meg nder heile prosessen!

- Brage Grimelid Oppedal

Ryddig prosess, behagelig person og veldig behjelpelig.

- Hilde Solvang

Megler er tilgjengelig når det er behov og svarer på alle spørsmål selv om de sikkert har blitt stilt 10000 ganger tidligere.

- Ide Elisabeth Sirkka

Raimond er veldig hyggelig, profesjonell og dyktig mekler . Han har solgt leiligheten med en perfekt pris. Jeg vil absolutt anbefale han til alle som har planer om å selge bolig.

- B.S. Botan

Spesielt bra på oppfølging av interessenter og gjennomføring av prosess.

- Kim Nordli

Han var svært tilgjengelig og ærlig i hele prosessen og gav nøkterne og ærlige råd. Han har også vært fleksibel ved behov og oppgjøret ble overført raskere enn forventet og det var et stort pluss.

- André Engesland

Behagelig person, var tilgjengelig.

- Gerd I Austlid

Raimond har vært en super sparringspartner i salgsprosessen, og han har fremstått som særdeles dyktig både kommunikativt, relasjonelt og som trygghetsskapende i salgsprosessen- noe jeg anser som en viktighet å oppleve for meg som oppdragsgiver. Jeg vil anbefale Raimond på det sterkeste til alle som skal selge bolig.

- Karianne Nilsen

Imøtekommende, tilgjengelig og hyggelig gjennom hele prosessen.

- Sidsel Nielsen

Trygg kompetanse og nøkterne vurderinger.

- Torbjørn Askevold

Behagelig, rolig, profesjonell, vet hva han gjør.

- Victoria Steinsund

Flott prospekt og bra oppfølging. Endte med en veldig bra pris for leiligheten

- Tine Strømsnes

Behagelig, rolig, profesjonell, vet hva han gjør.

- Victoria Steinsund

Ryddig, kunnskapsrik, behagelig framferd.

- Karl Åge Engen

Var veldig oppdatert på markedet og hva som skjedde der og tidligere trender. Opplevde å bli godt ivaretatt - at han var min mentor.

- Barbro Fjellstad

Flink og kunnskapsrik

- Rune Kjellstad

Meget hyggelig og kontaktskapende. Lett å samarbeide med.

- Karin Austbø

Effektiv behandling av salg, holder en rolig og tillitsvekkende figur.

- Kåre Slettnes

Han fremstår som faglig dyktig. Høflig og hyggelig.

- Bente J. Jensen

Han fremstår som meget profesjonell, rolig og mellommenneskelig, noe som skaper trygghet og tillit for begge parter rundt salget

- Arild Høgtun

Behagelig og blid

- Agnes Hausner

hyggelig og lett å prate med

- Richard Sørensen
Vår portefølje