Notice: Undefined index: color_details in D:\wwwroot\garanti\LIVE-SEO-GDPR-2018\_html\office.php on line 22

I GARANTI Eiendomsmegling i Sunndal, vil du møte meglere med et naturlig stort engasjement i borettslagsboliger, og vi er hver dag i tett kontakt med potensielle kjøpere. Vi er det naturlige stedet å oppsøke for alle som er på jakt etter en borettslagsbolig. Meglerne i GARANTI Eiendomsmegling har i tillegg en unik kjennskap til de forskjellige borettslag, nærområdet til borettslaget og til markedet. En slik lokalkunnskap er en av de beste forutsetninger for å yte god hjelp på boligmarkedet. Det er din garanti for en vellykket bolighandel.

I GARANTI Eiendomsmegling kan vi tilby en svært god markedspakke til gunstig pris. I tillegg gjennomfører våre dyktige medarbeidare salgsprosessen på en profesjonell måte med gunstige vilkår. Som medlem i boligbyggelaget, er GARANTI Eiendomsmegling din egen eiendomsmeglerkjede.

Ta kontakt med oss når du skal selge boligen din!

Besøk oss gjerne for en uformell boligprat!

Vi samarbeider med: Sunndal Sparebank

Adresse
Åkersgata 6. Pb 58
6601 Sunndalsøra
71 68 90 50 (faks)
Kart
Referanser

I det første møtet hvor vi fortsatt vurderte valg av megler stilte TN svært godt forberedt, hun hadde gode praktiske forslag til ulike aktiviteter som både megler og selger kunne gjennomføre før og under prosessen. Hun ga inntrykk av å kjenne lokalmarkedet godt.

- Jan Pedersen

Hun er alltid tilgjenglig

- Biniam Tekeste

Gav et profesjonelt og solid inntrykk, hadde et konkurransedyktig tilbud, velfundert prisanslag

- Jan Pedersen

God personlighet

- Biniam Tekeste
Vår portefølje