VERDIVURDERING
Send
Takk for din henvendelse!

Skal du selge bolig?

Garanti Eiendomsmegling er en av landets største eiendomsmeglerkjeder og selger alle typer eiendommer. Vi har utviklet spesielt gunstige markedsprodukter for borettslagsboliger, men du finner garantert en pakke som passer akkurat for deg og din bolig.

Våre eiendomsmeglere vil selvsagt komme med sine råd og anbefalinger siden de er eksperten på akkurat ditt lokale marked. De kjenner nabolaget og vet hva som bør fremheves for potensielle boligkjøpere, i tillegg til hva som er boligens unike muligheter og egenskaper.

Full pakke, megleren holder i alt fra A til Å

Dette er den klassiske løsningen som gir deg trygghet i hele prosessen. Full pakke inkluderer befaring av boligen, verdivurdering, innhenting og kontroll av opplysninger for salgsoppgaven og produksjon av denne. I tillegg bestilles takstmann og fotograf. Annonser for finn.no og andre aktuelle kanaler produseres av megleren. Megleren stiller på det avtalte antall visninger og følger opp alle potensielle kjøpere. Når bud er mottatt og godkjent av selger, er det megleren som innkaller til kontraktsmøte for signering av kjøpekontrakten og setter opp dokumenter for overføring av eiendommen til ny eier. Det økonomiske, som eventuelle gebyrer og selve kjøpesummen, følges opp av megler slik at alt skjer i henhold til kontrakt og til avtalt tid.

Valgfri digital markedsføring.

Via vårt digitale markedsføringsprodukt GARANTI Digital, som er bygget på Norges mest avanserte plattform gir vi deg en treffsikker boligannonsering også i digitale og sosiale medier – Boligen din finner kjøperen. Du kan også enkelt følge med på resultatene i sanntid fra din mobil, nettbrett eller pc.

Les mer om Garanti Digital

Her er det mange muligheter, slik at megler og selger kan finne frem til det som passer boligen og markedet best. Vi vet at salg av bolig er en av de største økonomiske transaksjoner man gjør i livet, og derfor skal vi gjøre vårt for å sikre et godt salg og full innsikt i alt som skjer underveis.

Har du en kjøper?

Dersom du allerede har en kjøper til boligen din er dette den perfekte løsningen for deg. Våre meglere sørger for trygg og sikker kontrakt, samt at økonomisk oppgjør skjer til rett tid og innenfor avtale.

I tillegg vil meglere foreta kontroll av opplysninger om eiendommen, sette opp kjøpekontrakt og dokumenter for hjemmelsovergang.

Har vi kjøperen din i vår database?

Vi har en stor database med potensielle kjøpere til nettopp din bolig. La oss foreta et søk for enkelhetens skyld.

Lurer du på hva det koster å bruke våre meglere?

Her kan du laste ned vår prisliste for full oversikt og for å unngå overraskelser i etterkant.

10 enkle tips som gir deg bedre pris

Her kan du se en oversikt over våre tips før du skal selge din bolig.

Vurderer du å selge din bolig? Ta kontakt med oss i dag for en verdivurdering – det er en uforpliktende start.